Klopp paralajmëron Milan-in: Nuk kam qenë asnjëherë aty. Dua të…

“Fitohen shumë para kur fiton në Champions League, por gjëja më e rëndësishme ishte të kalonim fazën me grupe në vendin e parë duke fituar katër ndeshje nga katër të luajtura”.

Këto kanë qenë deklaratat e bëra nga Jurgen Klopp për Mediaset pas fitores së arritur kundër Atletico Madrid, që i ka siguruar kualifikimin matematik Të Kuqve në 1/8-at dhe kanë mbajtur në jetë Milan-in:

“Tani do të duhet të shkojmë në Milano, në një stadium historik ku nuk kam qenë kurrë dhe do të duhet të bëjmë një paraqitje të mirë edhe atje”, ka thënë Klopp.

Leave A Comment