• Home
  • Month: May 2020

Bryant, publikohen rezultatet e autopsisë së tij dhe të pilotit: ja çfarë është zbuluar

Legjenda e NBA, Kobe Bryant, kishte metilfenidat (ilaç kundër çrregullimit të vëmendjes) në trup në momentin kur ka humbur jetën, teksa udhëtonte në helikopterin që u përplas 26 janarin e  kaluar në qytetin e Kalabasas, Kaliforni. Tani janë publikuar autopsitë e nëntë pasagjerëve që kanë qenë në helikopter, mes të…