• Home
  • Category: Bundesliga

“Akte sek*uale të panatyrshme”; Thomas Muller akuzohet për keqtrajtim të kuajve

Organizata jofitimprurëse “People for Ethical Treatment of Animals” (PETA) ka akuzuar lojtarin e Bayern Munich, Thomas Muller dhe gruan e tij, Lisa, për mizori ndaj kafshëve. Konkretisht, çifti akuzohet se i kanë detyruar kuajt e tyre të kryejnë “akte seksuale të panatyrshme” në fermën private për të marrë doza të spermës…