• Home
  • Flamurtari
  • Trajneri i Flamurtarit për Egbo: Sjellja e tij më la për të dëshiruar…

Trajneri i Flamurtarit për Egbo: Sjellja e tij më la për të dëshiruar…

Trajneri i Flamurtarit, Marcelo Troisi, te “Gol pas Goli” foli për episodin e fundit të ndeshjes, teksa kur arbitri vërshëlleu shkoi t’i jepte dorën kolegut të tij Emanuel Egbo, por ky i fundit i ktheu shpinën dhe nuk e respektoi, duke e takuar… “E vërtetë, pretendoj që brenda fushë të ketë respekt mes palëve. Nuk e kuptoj sjelljen e tij, që shkova ta takoja dhe më ktheu shpinën. Më la pak për të dëshiruar”.

Leave A Comment