• Home
  • Seria A
  • Spalletti: Të kënaqur, por nuk dhamë gjithçka kundër Inter-it. Ai është i jashtëzakonshëm

Spalletti: Të kënaqur, por nuk dhamë gjithçka kundër Inter-it. Ai është i jashtëzakonshëm

Ka patur pak gëzim dhe pak hidhërim në analizën që Luciano Spalletti ka bërë pas barazimit kundër Inter-it.

“Unë jam shumë i gëzuar për këtë pikë dhe për ndeshjen që kemi bërë”, ka thënë trajneri i Napoli-t. “Edhe në pjesën e dytë kemi patur raste për të marrë fitoren. Këto ndeshje të ndihmojnë të rritesh. “Lojtarët kanë qenë pak të hidhëruar sepse, edhe pse jemi të kënaqur, nuk kemi dhënë gjithçka që mund të jepnim”.

Në lidhje me paraqitjen e Osimhen. “Ka një potencial të jashtëzakonshëm. Ndonjëherë shkëputet nga skuadra sepse nk e kupton se skuadra nuk e ka ndjekur kur del përpara. Është një sulmues vrasës, i ka të gjitha karakteristikat”.

Leave A Comment