• Home
  • Champions League
  • Skandal në shortin e Champions-it, zbulohet gafa me goglën e Manchester United

Skandal në shortin e Champions-it, zbulohet gafa me goglën e Manchester United

Skandal në shortin e Champions League. Atlético Madrid po studion situatën që e ka përballur me Bayern Munich në 1/8 finale të Champions League, pasi i ka paraprirë një parregullsi flagrante. Zyrtarët ligjorë të klubit madrilen po studiojnë se çfarë ka ndodhur për të parë nëse mund të përsëritet shorti.

Zyrtari i UEFA-s, i ngarkuar për vendosjen e goglave në vazon nga e cila ka dalë rivali i skuadrës së Diego Simeone, ka gabuar dhe ka vendosur atë të Liverpool-it në vend të Manchester United. Pasi përkoi në fazën e grupeve, ishte e pamundur që Liverpool të mund të shortohej me Atlético Madridin. Por, përveç kësaj, në vazon e duhur nuk ishte një nga rivalët e mundshëm, që në këtë rast mban emrin e Manchester United.

Tashmë, më parë, i njëjti zyrtar kishte bërë një gabim flagrant, kur gabimisht vendosi goglën e Manchester United në ndeshjen e mundshme me Villarrealin, pavarësisht se të dyja skuadrat kishin përkuar në fazën e grupeve. Pra, nuk mund të përballeshin më. Më pas, gjatë hapjes së goglave ato përkonin dhe u vu re gabimi. Megjithatë, përzgjedhja e goglave nuk u përsërit, siç do të ndodhte sot në rastin e Atlético Madridit.

UEFA e ka pranuar gabimin dhe ka njoftuar me një deklaratë zyrtare: “Pas një problemi teknik me softuerin që udhëzon zyrtarët e hedhjes së shortit se cilat ekipe mund të luajnë mes tyre, është bërë një gabim. Si rezultat i kësaj, shorti i hedhur zerohet dhe do të hidhet në orën 15:00”.

Leave A Comment