• Home
  • Kupa e Botës
  • Portugalia, Santos paralajmëron kundërshtarët: Kemi dy avantazhe të mëdha…

Portugalia, Santos paralajmëron kundërshtarët: Kemi dy avantazhe të mëdha…

Trajneri i Portugalisë, Fernando Santos, ka refuzuar të flasë për Italinë, kundërshtare e mundshme në finalen e playoff-it për Katar 2022, dhe ka folur vetëm për Turqinë, kundërshtarja e luzitanëve në gjysmëfinale.

“Nuk ia vlen të flitet tani për Italinë. Siç ka thënë Mancini, që ka thënë se para finales duhet eliminuar Maqedonia e Veriut, ne duhet të përqendrohemite Turqia, kjo është ndeshja e rëdnësishme për në”, ka thënë Santos, i cili më pas është kthyer të komentojë shortin e Zyrihut.

“Shorti është një lotari, gjërat shkojnë si duhet të shkojnë. Ka disa gjëra pozitive në lidhje me shortin, duke parë se do t’i luajmë të dy ndeshjet në shtëpi. Dhe ky është një avantazh sepse do të kemi mbështetjen e publikut dhe do të shmangim lodhjet e udhëtimeve.

Leave A Comment