• Home
  • Bundesliga
  • “Nuk e prisja këtë”, presidenti i Bayern: Gjithsesi, ne e dimë si të mbrohemi

“Nuk e prisja këtë”, presidenti i Bayern: Gjithsesi, ne e dimë si të mbrohemi

“Nuk e di çfarë rroge do të marrë te Dortmund, por nuk mendoj se do të jetë një rritje sportive për të”.

Këto kanë qenë fjalët e thëna nga presidenti i Bayern Munich, Herbert Hainer, ka folur në prag të një ndeshje të skuadrës së basketbollit në lidhje me lamtumirën e Niklas Sule dhe vendimin e tij për të nënshkruar me rivalët verdhezinj.

“Nuk mendoja se Dortmund do të kishte qenë zgjedhja e tij e parë. Ata kërkojnë gjithmonë të konkurrojnë me ne dhe kjo është një gjë pozitive për Bundesliga-n, por siç kemi parë në nëntë vitet e fundit, ne dimë si të mbrohemi dhe do të vazhdojmë ta bëjmë”.

Leave A Comment