• Home
  • Kupa e Botës
  • Mancini e ndan mendjen, përforcon Italinë e tij me… dy brazilianë të Serie A

Mancini e ndan mendjen, përforcon Italinë e tij me… dy brazilianë të Serie A

Siç raporton “Gazzetta dello Sport”, është konfirmuar prezenca e Joao Pedro dhe Luiz Felipe në stazhin e kombëtares italiane, të planifikuar për në janar. Të dy lojtarët janë të interesuar për ndryshimin e ekipit kombëtar (Brazil-Itali).

Ky stazh do të përdoret nga Mancini për t’i vlerësuar drejtpërdrejt në funksion të “play-off”-it në mars kundër Maqedonisë së Veriut. Joao Pedro është sulmues Brazilian, por që ka edhe shtetësi italiane. Edhe Luiz Felipe është nga Brazili (ka dhe pasaportë italiane), ndërsa luan si qendërmbrojtës te Lazio.

Leave A Comment