• Home
  • Bundesliga
  • Haaland zgjedh më të mirin e vitit 2021 mes Lewandowski dhe Messit

Haaland zgjedh më të mirin e vitit 2021 mes Lewandowski dhe Messit

Në një intervistë me kanalin skandinav “Viaplay”, Erling Haaland, hartoi podiumin e tij shumë personal: “Kë do të votoja për futbollistin më të mir? Kjo është një pyetje e bukur. Nëse do të më duhej të merrja parasysh vitin e kaluar, do të thosha Robert Lewandowski. Ai është numri një. Më pas Karim Benzema, i cili ishte fantastik, por edhe Lionel Messi ishte i jashtëzakonshëm. Të dy do të ndanin vendin e dytë dhe të tretë në podiumin tim”.

Leave A Comment