• Home
  • Basketboll
  • E veja e Kobe Bryant kërkon shifrën e frikshme si dëmshpërblim, i shpërndanë fotot makabre të kufomave të burrit dhe vajzës Gianna

E veja e Kobe Bryant kërkon shifrën e frikshme si dëmshpërblim, i shpërndanë fotot makabre të kufomave të burrit dhe vajzës Gianna

Vanessa Bryant po kërkon 75 milionë dollarë dëmshpërblim nga Los Angeles County për shkelje të privatësisë dhe neglizhencë në publikimin e fotove nga rrëzimi i helikopterit që vrau bashkëshortin e saj Kobe, vajzën e tyre Gianna dhe shtatë të tjerë.

Është dashur të priste ditën e dhjetë të gjykimit që avokati Jerome Jackson të paraqesë në gjykatë kërkesën për dëmshpërblim të kërkuar nga Vanessa Bryant dhe Chris Chester (partner në padinë e familjes Bryant).

“Kur të arrij në këtë pikë në fjalët përmbyllëse, zakonisht kam ankth të mos kërkoj shumë, por sot nuk e kam atë ankth, sepse do t’ju them, zonja dhe zotërinj, nuk mund të jepni. shumë para për atë që keni kaluar. Ju nuk mund t’i vendosni ato shumë lart.”

Avokati kërkoi deri në 2.5 milion dollarë për secilin nga dy vitet e shqetësimit emocional, më shumë se 1 milion dollarë për çdo vit shqetësimi në të ardhmen.

Në deklaratën e saj në gjykatë, Vanessa Bryant akuzoi autoritetet për shpërndarje të paligjshme të fotografive të trupave të bashkëshortit të saj Kobe dhe vajzës së saj Vanessa.

“Ndihem e shkatërruar, e lënduar dhe e tradhtuar nga punonjësit e qarkut që zbuluan fotot,” i tha ajo një gjykate të kontesë në Los Angeles, duke shtuar se ajo nuk i ka parë ende ato imazhe sepse dëshiron t’i “kujtojë ashtu siç ishin”.

Gjatë dëshmisë së saj, e veja e Kobe Bryant siguroi se ajo vuan stres emocional për shkak të “frikës” se ajo ose fëmijët e saj do të gjejnë “imazhe të tmerrshme të të dashurve të tyre në internet” në të ardhmen.

Fotot nga afër të trupave të Kobe Bryant dhe Gianna u shpërndanë në të paktën 28 ​​pajisje të Departamentit të Sherifit.

Luis Li, avokati i Vanessa Bryant, denoncoi në gjykatë se një “kulturë e pandjeshmërisë” institucionale bëri që tetë agjentë të Los Angeles County të bënin foto me celularët e tyre dhe t’i shpërndanin ato të trupave të Kobe Bryant dhe viktimave të tjera të rrëzimit të helikopterit.

“Imazhet u ndanë në mënyrë të përsëritur me njerëz që nuk kishin absolutisht asnjë arsye për t’i marrë ato foto. Ata i nxorën fotot për të qeshur sikur të ishin kujtime,” argumentoi Li.

Avokati i Vanessa Bryant i përshkroi fotot e tmerrshme si “imazhe të trupave të prishur, pamje nga afër të gjymtyrëve dhe mishit të djegur”.

Leave A Comment