• Home
  • La Liga
  • Diego Simeone: Vetëm nga një gjë kam shumë frikë

Diego Simeone: Vetëm nga një gjë kam shumë frikë

Diego Pablo Simeone ka zbuluar frikën e tij më të madhe në një intervistë të dhënë para daljes së një dokumentari në lidhje me karrieren ë tij në Netflix.

“Humbje harrohen në 5 ditë? Po, është e vërtetë. Humbja është gjithmonë shumë e dhimbshme. Duhet analizuar dhe kuptuar, më pas kaluar, por është e rëndësishme që të të bëjë të vuajë. Nëse nuk vuan, nuk mëson asgjë”, ka thënë Diego.

“Nga çfarë kam frikë? Nga vdekja. Vdekja është e vetmja gjë që më frikëson. Pjesa tjetër jo, pjesa tjetër sistemohet gjithmonë”, ka përfunduar Cholo.

Leave A Comment